Aankoopbegeleiding

Kunt u wel een helpende hand gebruiken bij het vinden en kopen van uw droomwoning? Als aankoopmakelaar helpen we u graag!

Welke stappen doorlopen we samen?

Op basis van uw woonwensen, eisen en budget vinden we de woning die bij u past. We geven u een eerlijk advies en ontzorgen u in het volledige aankoopproces. Dat doen we zo: 

Kennismaking

We beginnen ieder traject met een vrijblijvend intakegesprek. In dit gesprek leren we elkaar kennen en ontdekken we uw woonwensen, eisen en budget. Bent u enthousiast over het gesprek? Dan gaan wij gelijk voor u aan de slag!

Zoeken naar aanbod

We beginnen de zoektocht met een marktonderzoek en sturen u een overzicht van interessante woningen. Zit er al iets bij? Top! Nog niet? Dan gaan we net zo lang door tot er één of meerdere woningen zijn waar u enthousiast van wordt.

Bezichtiging

We hebben potentiële droomwoningen gevonden. Nu wordt het echt! Samen met u bekijken we de woningen. We adviseren u over de voor- en nadelen van ieder huis, zodat u goed geïnformeerd keuzes kunt maken.

Onderzoek

Zit er een woning bij waar u serieuze interesse in heeft? Dan doen we aanvullend onderzoek. Wat zijn de mankementen van de woning? Hoe hoog zijn de stookkosten? Is in geval van een appartement de VVE gezond? We onderzoeken alles tot in detail zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan en u met een gerust hart de volgende stap kan zetten.

Onderhandelen

U weet het zeker, dit is úw droomwoning! Op basis van alle informatie die er over de woning en omgeving bekend is, adviseren we u over een passend bod. Met uw akkoord starten we de onderhandeling met de verkoper. We houden u continu op de hoogte van de ontwikkelingen.

Koopovereenkomst

Yes, de verkoper heeft het bod geaccepteerd! We checken het koopcontract zorgvuldig zodat u met een gerust hart uw handtekening kunt zetten. En dan ''CHAMPAGNE'', het huis is zo goed als van u.

Financiering

Nu is het belangrijk dat we de financiering rond krijgen. Heeft u een hypotheek nodig? Wij helpen u graag bij de communicatie met de hypotheekadviseur of bank. Ook bewaken we alle belangrijke data, zoals ontbindende voorwaarden.

Levering & sleuteloverdracht

Nog één laatste stap! Samen bekijken we nog een laatste keer de woning en gaan direct door naar de notaris. Na het tekenen van de akten bent u officieel de nieuwe eigenaar van uw nieuwe DROOMWONING! Proficiat!!

Wat zijn de kosten?

Wilt u snel en soepel een huis kopen? Dat doet u samen met Connect Makelaardij.

Connect 13 - Connect Makelaardij

Neem vrijblijvend contact met ons op