Bedrijfspand verhuren

U wilt uw bedrijfspand verhuren. Connect makelaardij helpt u er graag bij. Sterker nog, laat alles maar aan ons over, als u wilt. Wij nemen u alle zorgen uit handen. Doet u sommige dingen liever zelf? Prima! Connect makelaardij vult aan waar nodig.

Bedrijfspand verhuren? Dit is hoe Connect makelaardij u helpt

1: Op zoek naar een huurder voor uw bedrijfspand

Connect makelaardij heeft een sterk netwerk in Zeeland. Bovendien zetten we allerlei online tools in om uw pand onder de aandacht te brengen. Denk aan bedrijfspanden.nl, LinkedIn, Facebook en Zeelandnet Prikbord. Ook Funda Business behoort tot de mogelijkheden. We hebben de juiste huurder snel voor u gevonden.

2: Huurcontract opstellen

Connect makelaardij zorgt vervolgens voor het juiste huurcontract voor uw bedrijfspand. Fijn om te weten is dat u bij het verhuren van een bedrijfspand aan minder huurwetgeving onderhevig bent dan bij particuliere verhuur. Er zijn geen verplichtingen voor doorlopende huurcontracten, u spreekt zelf een vaste huurtermijn af. Zodra deze afloopt, kunt u samen met uw huurder beslissen om het huurcontract te verlengen of beëindigen. Indien gewenst, houden wij dit moment voor u in de gaten.

3: Beheer en onderhoud van uw bedrijfspand

Tijdens de looptijd van het huurcontract kunt u ervoor kiezen om het beheer (aanspreekpunt voor de huurder) en onderhoud van uw bedrijfspand zelf te regelen, of dit aan Connect makelaardij over te laten. Dankzij onze jarenlange ervaring in beheer en onderhoud van panden, kunnen we dit kwalitatief goed en efficiënt voor u regelen.

Kosten voor de verhuur van uw bedrijfspand

Wanneer u Connect makelaardij sec wilt inschakelen voor het vinden van een huurder, bedragen de kosten voor onze bemiddeling een halve maand huur.

Kiest u voor een uitgebreidere ondersteuning?

Dan laten we u op voorhand weten wat de kosten zijn. Deze baseren we onder meer op:

  • De gewenste ondersteuning (beheer/onderhoud)
  • De looptijd van het huurcontract
  • De grootte van uw pand
  • De staat van onderhoud van uw pand

Waarom wachten?

Zullen we onder het genot van een lekker bakje koffie alle mogelijkheden bespreken?