Bedrijfspand verkopen

U wilt uw bedrijfspand verkopen. Connect makelaardij zorgt ervoor dat dit lukt. Binnen korte termijn en voor de juiste prijs. Dankzij ons sterke netwerk en onze actieve online aanpak hebben we de koper voor uw bedrijfspand snel gevonden

Sterk netwerk

Een bedrijfspand verkopen gebeurt vaak via connecties in een bestaand netwerk. Het netwerk van Connect makelaardij is groot. We zijn sterk geworteld in Zeeland en door onze jarenlange ervaring in de branche ook goed op de hoogte van de markt, de bedrijven en de ontwikkelingen. Zo weten we snel verkopers en kopers van bedrijfspanden bij elkaar te brengen.

Actieve online aanpak

Om uw bedrijfspand snel te kunnen verkopen, brengen we deze via diverse online kanalen onder de aandacht bij ons netwerk en overige potentiële kopers. Dit doen we onder meer via bedrijfspanden.nl, LinkedIn, Facebook en Zeelandnet Prikbord. Indien gewenst behoort ook Funda Business tot de mogelijkheden.

Helder over kosten

Wanneer u uw bedrijfspand wilt verkopen, is het fijn om te weten wat u aan makelaarskosten kwijt bent. Vaak komt u op makelaarssites vermeldingen van ‘een courtage tussen 1,25 en 2 %’ tegen. Maar wat geldt dan voor u? Bij Connect makelaardij zijn we daar heel transparant in. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Waarde bedrijfspand

onder 200.000 euro € 2.250*
200.000 - 300.000 euro € 2.750*
vanaf 300.000 euro € 3.500*

* prijzen zijn excl. btw en excl. eventuele kosten voor Funda

Waarom wachten?

Zullen we onder het genot van een lekker bakje koffie alle mogelijkheden bespreken?