Huis verkopen Zeeland voor de beste prijs!

Dat doe je met Connect Makelaardij

 Je huis verkopen voor de hoogste prijs tegen de laagste makelaarskosten doe je met Connect Makelaardij. Let’s Connect!

Hoogste verkoopopbrengst

Huis verkopen Zeeland? In de huidige Zeeuwse woningmarkt is dat niet zo gek moeilijk. Maar de allerbeste verkoopprijs krijgen… dat is een ander verhaal. Met onze uitgebreide dienstverlening, slimme verkoopstrategie en ongekende motivatie halen wij er alles uit wat erin zit.

Denk jij er over na om je huis in Zeeland te verkopen? Onze verkoopmakelaar helpt je hier graag bij en zorgt voor het beste resultaat.

Laagste makelaarskosten

Bij Connect Makelaardij gaan we heel bewust om met onze kosten. Daardoor kunnen we een relatief laag makelaarscourtage hanteren, lager dan dat van de meeste anderen. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt.

We vinden het bovendien belangrijk om helder en transparant te zijn, dus werken we met een vast, laag Tarief zonder verborgen kosten. Zo zijn opstart- en promotiekosten bij ons volledig inbegrepen. Huis verkopen Zeeland? Bij Connect Makelaardij weet je precies waar je aan toe bent.

Kosten huis verkopen Zeeland

Woningen tot €400.000,-
1 % van de vraagprijs.

(Met een starttarief van €3000,- )

Woningen vanaf €400.000,-
0.8% van de vraagprijs.

Zo snel mogelijk én voor de beste prijs je huis in Zeeland verkopen? Dat doe je samen met Connect Makelaardij.

Huis verkopen Zeeland bij een makelaar uit Goes Connect makelaardij
bord huis te koop connect makelaardij - Connect Makelaardij

Stappen huis verkopen Zeeland.

Welke stappen doorlopen we?

Kennismaking

We beginnen ieder traject met een vrijblijvend intakegesprek bij jou thuis. We bekijken de woning, doen een waardebepaling én ervaren of de klik er van beide kanten is. Ben je enthousiast? Dan gaan we gelijk aan de slag om jouw huis in Zeeland te verkopen.

Aan de slag

Samen met jou bepalen we de gewenste verkoopstrategie. Wij adviseren, jij kiest. Daarnaast schakelen we direct een fotograaf in en gaan we aan de slag met de voorbereiding van de verkoop.

Inmeten

Wij willen graag dat alles klopt en helder is voor potentiële kopers. Daarom maken we een 2D-plattegrond van je woning. Soms op basis van bouwtekeningen, soms door de woning in te meten.

Voorbereiding

Huis verkopen Zeeland begint bij een goede advertentie. Die wordt steeds belangrijker om op te vallen tussen het overige aanbod. We presenteren jouw woning daarom optimaal in een heldere en volledige advertentie en maken een mooie digitale en fysieke brochure. Zo hebben potentiële kopers er al meteen een goed beeld van en worden ze direct enthousiast.

Online

We zijn klaar om jouw huis te delen met het grote publiek in Zeeland en daarbuiten. Voor zo'n groot mogelijk bereik benutten we de bekende platformen als Funda.nl en Huislijn.nl, maar ook maken we de woning zichtbaar op social media. Zo zorgen we dat de advertentie bij de juiste mensen terecht komt.

Bezichtiging

Yes! Er zijn veel aanmeldingen voor jouw woning. Maar poeh, je zit niet te wachten op een heleboel gedoe met bezichtigingen. Dat begrijpen we. Daarom plannen we de bezichtigingen in op vaste dagen en tijden. De bezichtigingen worden verzorgd door onze makelaar Samanta. Zij leidt alle potentiële kopers met een grote glimlach rond en vertelt ze alle ins en outs over de woning.

Onderhandelen

Tijd voor de onderhandeling! Nu begint het echte werk, want natuurlijk wil iedereen de juiste prijs en de juiste koper voor zijn woning. De onderhandeling doen we dan ook altijd in nauw overleg met jou als verkoper. Wij begeleiden de onderhandeling, maar jij neemt de uiteindelijke beslissing wie de nieuwe bewoner van jouw huis in Zeeland wordt.

Koopovereenkomst

De kopers en u tekenen de voorlopige koopovereenkomst. Zodra de bedenktijd verstreken is dan is alles officieel en is de woning verkocht. Wij gaan alle stukken naar de notaris verzenden via ons Move account. En zij maken een afspraak voor de officiele ondertekening bij de notaris

Levering

Champagne, Uw woning is verkocht voor een topprijs. We gaan nog één laatste keer langs bij de woning om deze te inspecteren en de meterstanden op te nemen. Dit gebeurt altijd samen met de koper, meestal op de dag van de overdracht. Bij akkoord zetten u en de koper uw handtekening en handelt u bij de notaris alles officieel af. Gefeliciteerd!

Neem vrijblijvend contact met ons op