Wat is mijn huis waard?

Beslissen wordt makkelijker wanneer je weet wat jouw woning waard is

Interesse in een gratis waardebepaling? Vul onderstaand formulier in!

We bieden je een gratis waardebepaling van je huis aan. Zo weet je waar je aan toe bent en kun je makkelijker de juiste verhuis/verbouw-beslissing maken.

Wordt het verhuizen of verbouwen? Wanneer je nog twijfelt tussen beiden of je huis wilt gaan verkopen, vraag je je waarschijnlijk af: Wat is mijn huis waard? Connect Makelaardij geeft je het antwoord, gratis en vrijblijvend.

Ik twijfel tussen verhuizen of verbouwen. Wat is mijn huis waard?

Wanneer je twijfelt tussen verhuizen en verbouwen, kan het antwoord op de vraag ‘Wat is mijn huis waard?’ je net dat zetje in de juiste richting geven. Is je huis meer waard dan je dacht, dan zie je misschien ineens extra mogelijkheden voor de aankoop van dat ene droomhuis. Aan de andere kant kan de waardebepaling je ook de bevestiging geven dat een verbouwing tot de mogelijkheden behoort, omdat er genoeg overwaarde beschikbaar is.  

Ik wil verhuizen. Wat is mijn huis waard?

Je weet het zeker: je wilt verhuizen. Dat betekent dat je jouw bestaande huis gaat verkopen. De hamvraag is dan natuurlijk: Wat is mijn huis waard? Hoe eerder je dat weet, hoe sneller je inzicht hebt in je mogelijkheden voor de aankoop van je droomwoning. Connect Makelaardij geeft je het antwoord, gratis en vrijblijvend.

Hoe werkt een gratis waardebepaling?

Voor de gratis waardebepaling komen we bij jou thuis langs. We bekijken de woning en letten op zaken als aantal vierkante meters (woon)oppervlak, aantal kamers, staat van onderhoud en de aanwezigheid van (duurzame) installaties. In onze waardebepaling nemen we vervolgens ook omgevingsfactoren mee zoals de nabijheid van voorzieningen. Met al deze informatie maken we een goede schatting van de verkoopwaarde van jouw huis.

Geheel vrijblijvend

Een gratis waardebepaling bij Connect Makelaardij is geheel vrijblijvend. Je krijgt van ons  antwoord op de vraag ‘Wat is mijn huis waard?’ en bepaalt daarna zelf wat je daarmee doet. Wordt het verhuizen? Dan zouden we het natuurlijk hartstikke leuk vinden als je een goede indruk van ons hebt gekregen en je voor ons als verkopend makelaar kiest. Maar dat bepaal je helemaal zelf. De waardebepaling verplicht jou tot helemaal niks.

wat is mijn huis waard makelaar in Zeeland Connect makelaardij Goes