In Goes komt alles samen

Makelaar Goes gezocht? Gevonden! Connect Makelaardij!

Goes : de ideale mix voor historisch en modern wonen

Goes is echt zo’n stad waar alles samenkomt. Het is een stad met een gezellig dorpskarakter, maar dan met inbegrip van een bruisend stadscentrum en alle mogelijke voorzieningen die je je maar kunt wensen. Het is een heerlijke stad om in je vrije tijd lekker te gaan shoppen – Goes wordt zelfs modestad genoemd – en kent daarnaast ook grote bedrijvencentra waar volop werkgelegenheid en ondernemerskansen liggen. En hou je van historisch of modern wonen? In Goes kan het allebei. Je vindt er de ideale mix van historische panden, authentieke jaren 30-woningen en moderne nieuwbouwwijken. 

makelaar goes
Goes is supergoed bereikbaar

Goes ligt centraal in Zeeland en is uitzonderlijk goed bereikbaar.

De stad ligt namelijk pal aan de A58, met uitstekende verbindingen naar West-Brabant en Rotterdam. Je staat van hieruit ook zo in Middelburg en Vlissingen, twee andere mooie Zeeuwse steden. Wil je er eens op uit voor een dagje aan het water, lekker zwemmen, zeilen, surfen of kanoën bijvoorbeeld, dan hoef je maar een paar minuten te rijden naar het Veerse Meer, een prachtig waterrijk natuurgebied.

Huis verkopen? Makelaar Goes gezocht!

Goes is een gewilde woonstad. Wanneer je je huis wilt verkopen in Goes, is de kans dan ook groot dat er veel animo voor zal zijn. Er zijn geïnteresseerde kopers uit Goes en omstreken, maar ook uit de Randstad en West-Brabant. Connect Makelaardij weet ze te vinden, te bereiken en warm te maken voor jouw woning in Goes.

Huis verkopen in Goes voor de beste prijs

Voor een zo goed mogelijk verkoopresultaat zetten we jouw huis in Goes dan ook niet alleen in Zeeland te koop, maar ook daarbuiten. We plaatsen jouw woning op onze site maar natuurlijk ook op landelijke sites zoals funda.nl. Dat gecombineerd met social media zorgen we voor een breed bereik. 

We geven kopers ruim de kans om jouw woning te bezichtigen en zich voor te bereiden op het uitbrengen van een sterk bod. Zodra het op onderhandelingen aankomt, kun je op onze slimme verkoopstrategie, jarenlange ervaring en grote gedrevenheid rekenen om het beste resultaat voor jou te behalen.

Wil je eerst weten wat jouw huis waard is? Vraag dan de gratis waardebepaling aan, zodat je weet waar je aan toe bent.” 

Huis kopen? Makelaar Goes gezocht!

Goes heeft ontzettend veel te bieden. Wil je een huis kopen in Goes, dan zul je dus allereerst keuzes moeten maken. Hoe wil je graag wonen? In welk type huis? In wat voor buurt? En met welke voorzieningen op loop- of fietsafstand?

Huis kopen in Goes met hulp van Connect Makelaars

Connect Makelaardij helpt je graag bij het kopen van een huis in Goes. Dat begint al bij het matchen van het Goese woningaanbod met jouw woonwensen. Als aankoopmakelaar doen we nog veel meer. We gaan bijvoorbeeld met je mee tijdens de bezichtiging van jouw potentiële droomwoning in Goes en voeren namens jou de onderhandelingen met de verkoper.

Een huis kopen in Goes houdt ook na een geslaagde onderhandeling nog niet op. Het is belangrijk dat het koopcontract de juiste informatie en voorwaarden bevat en dat de woning ten tijde van de overdracht nog in afgesproken staat verkeerd. Ook hierbij blijven we betrokken.

Jouw droomhuis in Goes e.o.

Je hebt het perfecte plaatje van jouw droomhuis in je hoofd. De ruimte, het karakter, de omgeving, je weet precies wat je wilt. De volgende vraag is natuurlijk: staat jouw droomhuis in Goes te koop? We hopen het! Bekijk ons aanbod eens. Misschien zit hij daar wel al tussen! Zo niet? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder met tips en adviezen.