Tholen is wonen tussen stad en natuur

Makelaar Tholen gezocht? Gevonden! Connect Makelaardij!

Tholen is overal dichtbij

Tholen is dé Zeeuwse gemeente waar je de ideale mix vindt van werk & privé, bedrijvigheid & rust en activiteit & ontspanning. Als schiereiland is Tholen voor een groot deel omgeven door water, waaronder Nationaal Park Oosterschelde, het grootste natuurpark van Nederland en een populaire trekpleister voor recreanten en watersporters. 

makelaar tholen huis kopen plein op tholen
Tholen heeft een fantastische ligging

Populaire trekpleister

Zo is de Oesterdam in Tholen zeer geliefd bij kitesurfers en zijn er nabij de vele kustplaatsjes zoals Stavenisse, Sint-Annaland en Sint Philipsland allerlei mogelijkheden om te genieten van watersporten als zeilen, duiken, suppen, varen en natuurlijk zwemmen. Maar ook als landrot kom je in Tholen aan je trekken. In de wat landelijker gelegen plaatsjes als Tholen, Poortvliet, Oud-Vossemeer, Sint-Maartensdijk en Scherpenisse is er genoeg te zien en beleven.

Tholen ligt op de grens met Noord-Brabant. Binnen tien minuutjes sta je in de stad Bergen op Zoom en rijd je wat verder door, dan zijn Roosendaal en Breda ook snel te bereiken. Door de centrale ligging van Tholen liggen ook grotere steden als Rotterdam en Antwerpen binnen handbereik. De rust van het water wissel je vanuit Tholen dus moeiteloos af met de bedrijvigheid van de stad.

Huis verkopen? Makelaar Tholen gezocht!

Een huis verkopen in Tholen kent eigenlijk maar één uitdaging: de béste koper vinden. Vanuit Zeeland en de Randstad is er namelijk veel animo voor woningen in Tholen. Begrijpelijk, want Tholen biedt het beste van twee werelden: stad en natuur. Hier kun je heerlijk wonen én werken en dat trekt veel potentiële kopers aan. Connect Makelaardij helpt je graag die ene béste koper te vinden. 

Huis verkopen Tholen aan de beste koper

De beste koper is degene die het hoogste bod voor jouw huis in Tholen over heeft en dit ook onder goede voorwaarden kan waarmaken. Diegene weten we te vinden door jouw huis overal zichtbaar te maken. Via social media, op onze site, op landelijke woningsites zoals funda.nl.

Niemand kan om jouw huis in Tholen heen!

Wil je eerst weten wat jouw huis waard is? Vraag dan de gratis waardebepaling aan, zodat je weet waar je aan toe bent.

Huis kopen? Makelaar Tholen gezocht!

Wil je een huis kopen in Tholen? Dat begrijpen we maar al te goed. Deze regio heeft zoveel te bieden. Het heeft eigenlijk maar één nadeel: iedereen wil er wonen. Zeeuwen, maar ook mensen uit Noord-Brabant of de Randstad zien een huis kopen in Tholen helemaal zitten. Je moet dus goed voorbereid aan jouw zoektocht beginnen en goed beslagen ten ijs komen. Connect Makelaardij helpt je daar graag bij.

Huis kopen in Tholen met hulp van aankoopmakelaar Connect Makelaardij

Als aankoopmakelaar helpen we je bij het kopen van jouw huis in Tholen. In een regio waar de huizen zo geliefd zijn als in Tholen, is het slim om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Connect Makelaardij vervult die rol graag voor je. We begeleiden je stap voor stap door het hele aankoopproces.

We helpen je bij je zoektocht, gaan mee tijdens de bezichtiging van jouw droomwoning en nemen de onderhandelingen van je over. Ook bij het controleren van de koopovereenkomst staan we je bij.

Jouw droomhuis in Tholen

Staat jouw droomhuis in Tholen? Laten we het samen vinden! Neem al eens een kijkje in ons aanbod en neem contact op, ook wanneer jouw droomhuis er nog niet tussenstaat. We helpen je graag verder met tips en adviezen.