Vlissingen, Stad aan zee

Makelaar Vlissingen gezocht? Gevonden! Connect Makelaardij!

Vlissingen is wonen aan de zee

Stad aan zee. Zo wordt Vlissingen in Zeeland genoemd en dat kun je gerust letterlijk nemen. Het stadscentrum ligt direct achter de boulevard waar je heerlijk kunt flaneren, dineren en genieten van een uniek uitzicht over de Noordzee. De schepen die vanuit hier via de Westerschelde richting de havens van Vlissingen, Terneuzen en Antwerpen varen, komen soms op uitzonderlijk korte afstand voorbij. Een uniek zicht dat het hele jaar door toeschouwers trekt.

Makelaar Vlissingen huis kopen
Maritiem Vlissingen

Havens en bedrijvigheid in Vlissingen

Terwijl je in het zuidwesten van Vlissingen geniet van de strandbeleving, kom je ‘het hoekje om’ in het zuidoosten terecht in een heel andere wereld: de maritieme wereld met havens en bedrijvigheid. Dit deel van de stad is volop in beweging en ontwikkeling. Ook nieuwbouwwoningen maken daar deel van uit.

Onderwijsstad Vlissingen

In diezelfde omgeving, iets verderop, kom je in een ware hub van kennis- en innovatie-instellingen terecht. In Vlissingen zijn namelijk HZ University en Dockwize gevestigd en er wordt actief gewerkt aan de realisatie van een complete Kenniswerf. Voor leergierige en ondernemende types is dit echt the place to be.

Binnen 5 minuten in de natuur

Even genoeg van de stedelijke omgeving? Dan biedt Vlissingen je ook nog het prachtige natuur- en recreatiegebied het Nollebos en direct daaraan gelegen lange stranden en mooie duingebieden.

Huis verkopen? Makelaar Vlissingen gezocht!

Wanneer je je huis is Vlissingen wilt verkopen, kun je op een diverse groep aan potentiële kopers rekenen. Afhankelijk van het huis dat je wilt verkopen, zien we dat er veel vraag is vanuit gezinnen, young professionals en gepensioneerden. Doordat Vlissingen zo’n bedrijvige stad met goede onderwijsvoorzieningen en kennis- en innovatieorganisaties is, komen kopers regelmatig van ver buiten Zeeland. Maar ook Zeeuwen kiezen graag voor Vlissingen vanwege de mooie mix aan bedrijvigheid en natuur.

Huis verkopen Vlissingen met het beste resultaat

Connect Makelaardij weet de doelgroep voor jouw huis goed te bereiken. Via onze eigen (social media) kanalen en landelijke sites zoals Funda.nl brengen we jouw huis in Vlissingen optimaal onder de aandacht. Daarna zorgen we met een slimme verkoopstrategie voor het beste verkoopresultaat.

Wil je eerst weten wat jouw huis waard is? Vraag dan de gratis waardebepaling aan, zodat je weet waar je aan toe bent.” 

Huis kopen? Makelaar Vlissingen gezocht!

Een huis kopen in Vlissingen is een goed idee. De stad heeft nu al veel te bieden en is bovendien nog volop in ontwikkeling. Dat biedt dus een mooi toekomstperspectief.

Huis kopen in Vlissingen met hulp van Connect Makelaars

Naar wat voor soort huis in Vlissingen ben jij op zoek? En welke voorzieningen wil je graag op loop- of fietsafstand van jouw woning hebben? Connect Makelaardij neemt al je wensen met je door en gaat op zoek naar passende huizen in Vlissingen.

Als aankoopmakelaar helpen we je bij het kopen van jouw huis in Vlissingen. Zodra je een huis interessant vindt, gaan wij met je mee tijdens de bezichtiging. Ook helpen we je bij de onderhandelingen en checken we voor je of er bijzonderheden in het koopcontract staan of missen.

Jouw droomhuis in Vlissingen

Staat jouw droomhuis in Vlissingen te koop? Dat ene huis met dat fijne karakter, die mooie ruimtes en eigenschappen op die ideale plek? Bekijk ons aanbod en ontdek het zelf!

Zit jouw droomhuis in Vlissingen er nog niet tussen? Neem dan eens contact met ons op. We zoeken graag met je mee en brengen je direct op de hoogte bij nieuw aanbod.