Connect 16 - Connect Makelaardij

Samanta Wilde

Samanta Wilde is onze enthousiaste en leergierige duizendpoot, altijd bereid om u met een glimlach te woord te staan en verder te helpen. “Ik werkte 15 jaar in de horeca voordat ik in november 2020, onder het mom ‘je kan alles leren, als je het maar wilt’, in het diepe sprong en de vastgoedbranche in ging. Vastgoed was dan wel nieuw voor me, maar in deze branche draait het vooral ook om mensen en omgaan met mensen, dat was voor mij niks vreemds. Bij Connect leerde ik de vastgoedbranche kennen en begon ik deze dynamische wereld steeds leuker en leuker te vinden. Het klant contact, de afwisseling en natuurlijk de leuke collega’s hebben mij er volledig van overtuigd dat dit werk echt iets voor mij is. Als binnen- en buitendienstmedewerker bij CONNECT wil ik mijn werk nu zo goed mogelijk doen en er alles uithalen wat erin zit. Qua drive pas ik dus goed in het team, maar ook qua persoonlijkheid sluit ik mooi aan bij CONNECT. Ik geniet van kleine dingen, ben vrolijk en eerlijk en probeer dat ook op andere mensen over te brengen. Ik merk dat dit goede eigenschappen zijn binnen dit vak, want wie wilt er nou niet een open en eerlijke makelaar waar je ook nog mee kan lachen? Ik zeg: aangenaam!”

SF2021 CONNECT PORTR ZIERIKZEE 22 scaled - Connect Makelaardij

Pedro van de Velde

Elk huis verkopen alsof het mijn eigen woning is, dat vind ik het allerbelangrijkst aan het vak als makelaar, Samen met mijn collega Samanta ben ik eigenaar van Connect Makelaardij. “Al sinds 1990 ben ik werkzaam in de vastgoedbranche, het heeft me vanaf dag 1 geboeid en dat doet het nog steeds’’. Ik ben begonnen met de verhuur van leegstaande panden hierdoor heb ik al heel wat panden van binnen en van buiten gezien. Dit heeft mij veel kennis bijgebracht van bouwkunde en het vastgoed. Het leuke van makelaar zijn, is dat je echt persoonlijk contact met mensen hebt. Dat je iets voor ze kunt betekenen, een nieuw thuis voor ze kunt realiseren. De kracht van ont makelaarskantoor? “De persoonlijke benadering, de duidelijkheid en de transparantie, dat is wie we zijn”. We willen onze klanten goed bedienen en zetten ons daarom volledig in. Dit allemaal doen wij met heel veel plezier voor u!

Bezoek ook onze partner websites

Makelaardij | Verhuur | Bedrijfsmakelaars 

Naast de Makelaardij kennen we ook nog een afdeling verhuur. In alles wat we doen, hebben we jarenlange ervaring en hanteren we dezelfde visie: ontzorging in het hele proces.

Meer informatie over onze verschillende disciplines? Klik op de onderstaande buttons.

Logo Connect VERHUUR - Connect Makelaardij