Singel 229

, Vlissingen

Prijs € 28.000,- kosten koper
Kenmerken
Status Beschikbaar
Omschrijving

Te Koop Aangeboden: Garagebox Singel 20, Vlissingen
Wij bieden te koop aan een ruime garagebox aan de Singel 20 in Vlissingen. Deze garagebox is voorzien van elektra en heeft de volgende afmetingen:
• Basismaat: ca. 3.10 m x 5.98 m
• Hoogte: ca. 2.20 m
Kenmerken van de Garagebox:
• Handbediende kanteldeur
• Betonvloer
• Bakstenen gevel
• Bitumineuze dakbedekking
• Verlichting en contactdozen aanwezig
Bestemming: De bestemming van de garagebox is ‘Verkeer’ met de nadere aanduiding ‘garage’, wat betekent dat deze uitsluitend bestemd is voor autoboxen ten behoeve van de stalling van vervoermiddelen of voor huishoudelijke berg- en werkruimte.
Bezichtiging: Geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd om de garagebox te bezichtigen. Indien u interesse heeft in aankoop, kunt u na bezichtiging een bod uitbrengen.
Fiscaal: De koopsom zal belast worden met overdrachtsbelasting.
Staat van Oplevering: De verkoper verkoopt de garagebox op basis van het “as is, where is” principe. Dit betekent dat er geen garanties vanuit de verkoper worden afgegeven, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt de garagebox in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, inclusief de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand. De koper heeft ter zake van deze staat van de garagebox geen enkele aanspraak jegens de verkoper. In aanvulling hierop geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent de juistheid van wat zij meedeelt over de garagebox, of wat mogelijk niet wordt meegedeeld.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen.

Overdracht
Prijs € 28.000,- kosten koper
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Bouw
Soort object Overigog
Oppervlakten en inhoud
Indeling
Energie
Kadastrale gegevens
Foto's
Plattegronden
Adres

Singel 229

4381 VH
Vlissingen